Storstädning

Foursquare
Jag blev i måndags uppgraderad till superuser på Foursquare, vilket innebar att jag fick lite större rättigheter att t ex kompletera uppgifter på platser utan adress mm. Sen fick jag några knappar och länkar som gjorde att jag kunde stänga inaktuella platser som t ex festivaler och tävlingar som inte längre pågår.
På det stora hela var det inte så mycket mer än vad man tidigare haft som Mayor på en plats, men med det undantaget  att man nu hade det på alla platser. Tyvärr kunde man inte lägga till kategori på alla de platser som skapats utan.
Idag. Två dagar senare kom det så en uppgradering till, nu var jag Superuser level 2 plötsligt och då fick jag genast mer rättigheter, bland annat då att lägga till kategorier, så kvällen som egentligen var tänkt att gå till lite jobb gick åt till att städa upp hela Västerås.
Jag tömde först de köer som fanns i Västerås med omnejd om adressändringar mm, och sedan har jag systematiskt jobbat mig runt hela stan. I början gjorde jag allt, la till adresser och ändrade namn som var felaktiga samt ändrade och la till kategorier där det saknades.
Men vad i hela friden är det jag gett mig in på? Fatta hur mycket det är att göra. Jag var in och tittade lite i Stockholm också, men det var lite som när man ska städa garaget. Man är känner sig ambitiös i början, men så fort man öppnar dörren så kommer man på att det nog är viktigare att sortera besticklådan eller dammtorka TV:n.
Jag känner till en till SU i Sverige, men finns det fler ?


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.