Nästa år då jävlar

Jag läste nyss Robert Lauls synpunkter angående att Andreas Alm och Nebojsa Novakovic tar över som tränare i AIK.

När vi närmar oss april och Bang Bang Bangura vräkt in ett par mål i träningsfajterna kommer det trissas och drömmas och hoppas. Sladdar AIK för långt från toppen är det ingen som vet hur länge Andreas Alm orkar eller får vara kvar. Att AIK kommer sladda är ingen högoddsare. Truppen är inte någon av allsvenskans tio bästa och det finns inte en krona till förstärkningar. Vill man se saken enbart ur det perspektivet måste jag säga att jag hellre städar toaletterna på Quality Hotel Globen än befinner mig i Andreas Alms kläder.

Med tanke på hur fel han brukar ha så verkar det upplagt för succé nästa år.
Min egen tanke angående AA och NN är att vi nu går tillbaka in i Baxters trädgårde efter en vända i komposten.
Hur långt det bär återstår att se


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.