Smaken är som baken

Lite småroligt fynd jag gjorde i mitt twitterflöde idag.
Solsidan
Vem av dessa två som har rätt angående just detta avsnitt kan jag inte svara på eftersom jag själv väntar på att veckans avsnitt av solsidan ska läggas upp på tv4play.
Men en sak är i alla fall säker. Jag sällar mig inte till den enorma hyllningskör som helt okritiskt haussar upp Solsidan just nu.
Visst är Solsidan roligt, men serien blir inte roligare och roligare utan snarare börjar det hela bli en smula förutsägbart och gänget bakom verkar inte riktigt lyckas med att ge karaktärerna nytt liv utan det tenderar snarare att bli upprepningar.
Jag hoppas innerligt att det inte blir fler säsonger av Solsidan för då blir det Göta Kanal 2 varning över det hela.
Edit: Nu har jag sett kvällens avsnitt och Lena har rätt! Själv tycker jag att avsnitten börjar bli på tok för förutsägbara. Jag längtar inte längre till nästa avsnitt, men kommer givetvis att se det som alla andra avsnitt.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.