Sandlåda på Tradera

Jag fick nyss ett fint omdöme på Tradera
VARNING!!!Otrevlig Gubbe som har svårt att läsa!! Du hör hemma i sandlådan
Tack och bock för den.
Bakgrunden till det hela är att jag vann en auktion och betalade som vanligt dagen efter, enligt infon på auktionen stod det att leveranstiden skulle vara 5-10 dagar och när det tagit 10 dagar utan att jag hört varken bu eller bä från säljaren tog jag kontakt och undrade vad som skett. Normalt sett brukar man få ett mail om att de fått betalning och att varan är på väg, men inte alltid.
Jag fick ett ganska bittert svar om att det minsann stod i informationen om att det skulle ta upp till 10 dagar och att hon fått min betalning först för 5 dagar sedan.
Självklart förstod jag att det kan ta tid och meddelade damen ifråga att jag bara var orolig över att jag skickat pengarna fel och undrade varför jag inte hört något.
Då fick jag till svar att de minsann skulle höra av sig om inga pengar kom in, men enligt hennes beskrivning och vinnarmail så stod det att utebliven betalning skulle sluta med negativt omdöme och det kan också sluta med avstängning på tradera så hur i hela friden kunde hon ha noll förståelse för att jag hör av mig och undrar om pengarna kommit fram och om jag får min vara.
Mitt första mail kanske var en smula klumpigt formulerat, men i de följande förklarade jag för henne att det var bara betalningen jag var orolig för, men hon fortsatte att vara bitter och tyckte att hon inte hade tid att meddela sina kunder att deras betalningar kommit fram och raljerade över att de som gjorde så inte hade något liv utan satt framför datorn hela tiden.
Det hela slutade med att jag gav henne dåligt omdöme för brist på kommunikation. Allt annat var bra och utan hennes dåliga attityd hade det säkert blivit ett bra omdöme men med lågt betyg för kommunikation.
Lite ironiskt att man sen fick omdömet att man hör hemma i sandlådan när det enda man gjorde var att dela ut lite konstruktiv kritik och fick en massa pajkastning tillbaka.
Moget!
Undrar om hon visste att jag är utbildad förskollärare, med tanke på att jag hör hemma i sandlådan och barn i sandlådan är ofta mycket konstruktiva och villiga att lära sig av andra, så det kanske vore bra om hon gjorde mig sällskap där.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.