Stilleståndsersättning

Vi hade ju vår bil inne på verksta’n strax före och över midsommar och allt gick bra. Tills nu när jag skulle anmäla att jag ville ha min stilleståndsersättning.
En jättetrevlig tjej svarar och är mycket hjälpsam, men när hon tittar i deras databas så har verksta’n angett att de började med bilen den 17/6 och var klara den 23/7 när vi lämnade in den den 16/7 och hämtade den först den 28/7. Det rör sig om 6 dagar á 100 kronor så går de fullt ut på verkstan’s linje så kommer vi att få 600 kronor istället för 1200 i ersättning.
Hoppas verkligen att vi får bekräftat från någon att det var först den 28/6 vi fick tillbaka bilen, sen är det ju helt irrelevant om de råkade bli klara med bilen den 23:e eftersom det heter stilleståndsersättning och vi fick ju inte reda på att bilen var klar förrän den 28:e och det var då vårt stillestånd tog slut.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.