Snart dags för en roadtrip

I morgon lämnar jag fru och barn och tar bilen hem själv. Det låter mer dramatiskt än vad det är. Jag börjar jobba, men min fru har fortfarande en vecka semester kvar och la beslag på mina SJ-priopoäng så att de kan ta tåget hem nästa vecka.
Höga Kusten
Jag gillar att åka bil och att köra, men det känns inte riktigt lika upphetsande att sätta sig framför ratten och ensam åka 88 mil i morgon.
Jag brukar välja alternativa vägar för att inte bli uttråkad men den enda alternativa vägen söderut är Rv 45 genom Lappland och Jämtland och jag vet inte riktigt om jag pallar den lite längre vägen för att få omväxling.
Ett intressant alternativ som slog mig nu nyligen var att svänga förbi min kusin i Idre och övernatta där, men det skulle man ha tänkt på lite tidigare för då hade jag nog behövt åka ett dygn tidigare. Jag vill gärna vara hemma en dag innan jag börjar jobba så att jag hinner fixa pendlarkort, handla frukost mm.
Nästa år däremot tror jag att vi kan ta den vägen upp. Jag har ju spenderat en hel del sommarveckor i Idre och Grövelsjön så det vore kul att göra en Roadtrip genom Sveriges inland istället för att plåga sig alla mil upp efter kusten.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.