Summerar ytterligare en helg

Profilbild för johankarlsson

Visst är det kul att ha saker att göra på helgerna, men att ha helg efter helg uppbokad med aktiviteter tär på krafterna. Helgen som nu lider mot sitt slut är den första sen semestern då någon av oss inte hade hela helgen uppbokad.
Lilleman var förvisso bjuden på kalas, men det rörde sig om några timmar, helgerna som varit i Augusti och September har antingen varit fulla av aktiviteter eller så har någon av oss eller alla haft någon större aktivitet som tagit hela helgen.
Nu hade vi äntligen chansen att syssla med det vi är bäst på i vår familj. Att göra det som faller oss in. NPG for givetvis och tränade på lördagsmorgonen. Jag och Lilleman for till Strömsholm och försökte se på fåglar.
Flisan som hade en kompis övernattandes satt hemma i soffan och hade det allmänt mysigt.
Vi tittade på gräsmattan som växte och tvättberg som krympte. (Heja NPG, för vi andra kan inte ta åt oss äran för det)
Vi fick sova hur länge vi ville, men jag som definitivt klivit in i den gyllene medelåldern gubbvaknade som vanligt på helgerna och tog bilen till Hjällstaviken vid Skokloster för att återigen få uppleva alla gäss innan de ger sig av.
När jag kom hem var jag så grymt sugen på något annat än latmansmaten vi utfodrat oss med fredag och lrödag, så jag lagade till en lunch med Pannbiff, kokt potatis, brunsås och lingon. Alla gillade det utom lilleman som mosade sina potatisar med smör och blev mätt av mosandet.
På eftermiddagen kom Bror med M&M på besök och vi gjorde fuskhempizza med mozzarella och salami samt mozarella och skinka. popcorn och kaffe på det så var helgen fullbordad.
Jag har haft gott om tid till att bara göra sånt som faller mig in, så jag lyckade faktiskt städa en hel del på Foursquare också. Stockholms Central, Hela Gävle inkl Valbo köpcentrum och delar av Örebro har fått känna på min städiver. Västerås är som vanligt välstädat så där behövde jag inte göra något.
En perfekt helg helt enkelt med förhoppningar om fler av den varan, men nästa helg blir det fotboll för hela slanten, när Flisan har cup på Ringvallen.
Heja BK30

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.