Karantän dag 4

Idag vaknar jag upp utan feber. 37,5 är väl lite högre än vad jag brukar ha i morgontemp, men å andra sidan mäter jag inte min morgontemp kontinuerligt så vad vet jag.

Igår steg temperaturen upp till 39,5 sen gav jag upp och tog en ipren, men senare på kvällen försvann febern helt. Var länge fundersam om det kunde vara min enda ipren som gjort det, fast tempen höll sig i skinnet över På spåret och resten av kvällen långt mer än de 8 timmar ipren påstås verka.

När kvällen sedan gick över i natt knackade Erika på dörren och berättade att det var Norrsken. Vi har ju letat norrsken och sett ett svagt skimmer några gånger jag och Benjamin, så det var inga större förväntningar jag hade när jag drog på mig byxorna för att gå ut och titta.

Men nu dansade himlen som om man vore uppe i Norrland. Ett riktigt vackert norrsken fick vi se här hemma. Riktigt bra avslutning på en riktigt jobbig dag.

Nu hoppas jag att febern fortsätter att hålla sig borta idag och att snorighet och hosta så sakteliga ger sig. Det får dock bli en lugn dag hemma igen, fortsätter det så här så kan jag nog ge mig ut och röra mig på måndag hoppas jag.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.