Karantän dag 5

Vaknar upp och är lite snorig som vanligt, men känner mig i övrigt pigg. När jag tar tempen så visar den normal morgontemp för mig. Nu håller vi tummarna för att det fortsätter på dett sätt och att jag kan fortsätta känna lukt och smak. Felicia stackaren har ju förlorat sin.

Under gårdagen höll sig tempen under 38 hela dagen, men jag är tveksam till om jag vill kalla den dagen feberfri. 37,5-37,9 låg den hela dagen. Jag fick också svar på mitt PCR-test som var positivt, men det kom ju knappast som någon överraskning.

Jag var i alla fall pigg och på benen hela dagen som en normal vardag. Ingen sömn mitt på dagen och åt både frukost lunch och middag.

Enda smolket i bägaren är att det börjat klia i Benjamins hals, så nu väntar vi på att han ska vakna så vi får se hur det är med honom idag. Han var lite trött på att jag frågade honom hur han mådde hela dagen igår.

Fördelen med ofrivillig karantän som denna är att jag nu när jag som igår var på benen kunde lägga lite tid på saker som jag måste hinna med. Så nu har jag skrivit färdigt verksamhetsberättelsen och verksamhetsriktlinjerna för VOF inför årsmötet. Jag har också uppdaterat hemsidan inför uggleveckan och börjar bemanna våra ugglezoner i Västerås och Hallstahammar.

Fortsätter jag vara på benen så har jag gott om tid att skriva program för våra fågelaktiviteter under våren också.

Nu gäller det att komma i form till nästa helg då det är artrally.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.