Karantän dag 6

Profilbild för Johan Karlsson

Ni får tycka att jag är tjatig, men det är ett bra sätt att komma ifrån tristessen att skriva lite varje dag om framsteg och baksteg här hemma.

Igår hade jag en feberfri dag och jag räknar den som min första och idag tänker jag ge mig ut på en liten promenad. Jag känner i kroppen att jag blir stel och igår började ryggen värka lite också.

Min nacke som jag har haft problem med ett tid tillbaka och då framförallt om jag varit för mycket stillasittande har däremot klarat sig riktigt bra. Tack och lov att jag har varit hos sjukgymnast som gett mig lite övningar och med samtal fått mig att tänka och reflektera vad det är som gett mig problem. Det har faktiskt gjort att jag börjat vila min nacke rätt, så en dag med film och TV-serier slutar inte med spänningshuvudvärk och stela axlar längre.

De två som klarat sig bäst har kli i halsen och har en bokad tid för PCR-test sen tidigare som de ska iväg på idag, så nu får vi se om de också drabbats. Det vore väl bäst så att man är av med skiten.

Vi är ju trots allt så fullvaccinerade vi kan vara så omicron lär ju inte däcka oss allt för hårt.

Nu sitter jag och käkar frukost och väntar på att de ska komma hem från sin näspetning. Sen måste jag ut och röra på mig.

Jag tänker nog ägna dagen åt att skriva lite om fåglar jag fotat och fortsätta den bloggserien. 194 av 269 arter är redan presenterade så jag har en bit kvar och risken finns ju att jag lyckas fota någon till innan jag är färdig.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.