Resultat – Deltävling 1

Nu är fågelmellot på skolan i gång och den första deltävlingen har pågått under veckan. Glädjande nog har alla årskurser deltagit. Från förskoleklass till fyran. 351 röster har lagts (man fick rösta på hur många man ville) och vi har våra första bidrag vidare till final och andra chansen.

Direkt till Final

Kattuggla

BIld av Jon Pauling från Pixabay

Kattugglan var utan tvekan omgångens vinnare med 86 röster totalt och en bra bit ner till tvåan.

Till andra chansen

Steglits

Andraplatsen var en mycket mer öppen match och allt eftersom resultaten från klasserna och fritidsavdelningarna kommit in har det skiftat. Till slut var det dock steglitsen som drog det längsta strået och fick en plats i Andra chansen.

Fyra deltävlingar och 6 platser i andra chansen gör dock att jag tillsammans med en expertjury bestående av fågelskådare kommer att utse två jokrar bland de som kommer trea i sina deltävlingar. Trea i första deltävlingen blev järnsparv.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.