Årets julklapp

Årets julklapp var ju sällskapsspel, så äntligen blev det en klapp som vi brukar ha som årets julklapp varje år.

Jag måste ha varit snäll, för tomten kom med expansionen Oceanien till vårt wingspan.

Eftersom expansionen kom till X-box för några veckor sedan har jag redan skrivit om förändringarna här. Så de behöver jag inte gå in på nu.

Eftersom den nya expansionen också innehåller nya spelbräden, nya tärningar och nya matmarker hade jag något att göra nu på juldagsmorgonen. Jag packade om hela spelet så att det numera är komplett med Oceania. Gamla tärningar och spelbräden fick snällt flytta ner i Oceanialådan.

Jag känner att ytterligare en expansion troligtvis kommer att kräva en större låda. Det finns redan en sådan, men jag tycker att det är lite väl dyrt för en låda.

I eftermiddag blir det premiär för nektar och nya spelbrädet med familjen. Vi får se vad de tycker. Men jag uppskattar att det nu går fortare att komma igång och att äggläggning inte är så avgörande på slutet längre.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.