Robert Laul på krigsstigen

Profilbild för johankarlsson

Dagens Media avslöjar idag att Robert Laul snart går till attack mot Svenska Fans
AIK-bloggen som tar sitt bloggande lite mer seriöst än vad jag gör laddar för en replik.  Jag hugger till direkt och sågar Robert Laul utan att behöva se vad det är för tramsig artikel han producerar.
Som bloggare kan man ju välja att strunta i viktiga saker som källor och saklighet. Bara man inte kliver över gränsen och gör det hela personligt, med risk för ärenkränkningar som faktiskt är olagligt.
Tydligen tycker Robert att det är jobbigt när anonyma internetskribenter kommenterar och skriver dumma saker om honom. Det skulle inte förvåna mig att han med ljusskygga varelser menar och tror att det är s.k C-supportrar som sprider hemskheter mot honom.
Det ironiska i den tanken är att gängen som gillar att leka Röda vita rosen innan fotbollsmatcher ofta använder samma argument mot just SvenskaFans och oss som tycker att det är intressant och trevligt att skriva och cyberumgås där.
Artikeln i Dagens Media om artikeln i Sportbladet om artiklar på Svenska Fans får mig annars att tänka på Lars Demians Ormtjusarvisa som handlar om journalister och avslutas med raden ”Hurra nu blir jag hjälte och får skriva om mig själv
För frågan är väl om herr Laul överhuvud taget uppmärksammat fenomenet på SvFans om han inte själv hamnat i skottgluggen bland kommentarerna.
Trams på internet bör ignorerars inte skrivas artiklar om.
Till sist: Även om jag förespråkar saklighet och tycker att det är viktigt att man skiljer på sak och person kan jag inte hålla mig och avslutar mitt inlägg med ett litet personligt påhopp.
”Ceterum censeo Robert Laul esse delendam” – tydligen ett citat från kommentarerna som Laul stört sig på.

Liknande inlägg

Svar

 1. Profilbild för Bror
  Bror

  Vem är Robert Laul!!!
  😀

 2. Profilbild för gambleputti

  Han som snart attackerar SvenskaFans
  gambleputtis senaste blogginlägg..Robert Laul på krigsstigen

 3. Profilbild för Daniel
  Daniel

  Laul har en grundinställning som är anti supporterjournalistik. Det är nog det som hans artikel föds ur. Tror egentligen inte han bryr sig särskilt mycket personligen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.