Succéduon

Som en stor beundrare av Anders och Måns har jag sett fram emot deras nya TV-serie och tack och lov är jag helt omöjlig på att veta när TV-program sänds. Så när SVT hade problem med ljudet på premiärprogrammet höll jag på med något helt annat.
För mig är SVT-Play det bästa som hänt sen färdigskivat bröd och via nätet kan jag följa mina favoritprogram i min takt och när jag behagar att se dem. Med en viss risk för att få det spolierat som när Annika Lantz twittrade alla städerna i På spåret innan jag hade tittat på det.
succeduon
Jag hade redan innan hört att Succéduon inte skulle vara som andra Anders och Måns -produktioner utan snarare mer som en svensk variant av den danska TV-serien Klovn. För många säger det säkert ingenting, men Klovn har sänts på småtimmarna på TV4 Komedi och nattuggla som jag är har jag sett många avsnitt av det och att Succéduon skulle vara likt det skruvade knappast ner mina förväntningar.
Nu när jag sett det tycker jag att Succéduon var ett riktigt bra program och visst var det likt Klovn. Lite mesrolig förvecklingskomedi men utan att det går för långt så man blir irriterad, bara så där lite på gränsen till att bli det.
Många av Anders och Måns beundrare kommer säkert att bli besvikna och likt Ängel undra vad det är som är roligt och jag skulle gärna vilja hjälpa till att förklara, men jag tror inte att det går att förklara. Antingen skrattar man åt skämt som ingen fattar eller så gör man det inte. Ni får väl köpa någon DVD med deras tidigare alster eller acceptera att Anders och Måns blivit vuxna.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.