Ingen svärm för mig

Idag när jag min vana trogen skulle checka in på Norra Bantorget på väg från Stockholms Central mot min arbetsplats så upptäckte jag en ny plats på Foursquare. Internetdagarna på Folkets hus. En s.k eventvenue för konferensen Internetdagarna och där var 38 personer incheckade.
Här fanns alltså en gyllene chans att roffa åt sig en ”Swarm”-badge, 38 pers strax efter kl 9.00 och ett event för internetfolk borde locka minst 51 personer att checka in.
no swarm badge
Eftersom jag jobbar på armlängds avstånd från Folkets hus kunde jag checka in från jobbet, så här skulle det hållas koll på antalet incheckade och vid behov göra en ny incheckning. Under förmiddagen låg telefonen bredvid datorn med Foursquare igång och sakta sakta såg jag i ena ögonvrån hur antalet incheckningar steg från 38, 39, 40, upp till 45 men sen började klockan närma sig 12 och de första incheckningarna började falla bort och antalet sjönk sedan snabbt ned till 10 och där har det legat hela eftermiddagen.
Så det blev ingen swarm-badge för min del idag och i morgon är jag i Västerås och jobbar så jag får ingen ny chans förrän nästa år vid samma tidpunkt 🙁 Lite irriterande med tanke på att det under hela dagen varit över 70 personer som checkat in där.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.