Jag är Förskollärare

Den sista december 2007 avslutade jag min tjänst som förskollärare på Rotundaskolan i Västerås och har sedan dess jobbat på IT-avdelningen inom samma företag. Ett jobb jag trivts med riktigt bra. Men jag har som jag nämnt tidigare här aldrig slutat att kalla mig förskollärare och trivs nog ännu mer i den rollen.
I och med en fusion och pådföljande omorganisation inom företaget så kändes det som att jag skulle bli tvungen att ta det definitiva steget bort från Skolan och Förskolans pedagogiska värld vilket inte riktigt passade min självbild, så jag flaggade för min chef och för alla som ville lyssna att jag ville ta steget tillbaka till Skolan eller förskolan.
Det löste sig bra, och i torsdags tackade jag ja till en tjänst som förskollärare och kommer från och med den 1:a augusti i år att börja med det.
Det känns så inspirerade och roligt att ta detta steg, och att jag har gott om tid på mig att avsluta min nuvarande tjänst gör detta ännu bättre.
Måste bara rota fram mitt examensbevis från Förskollärarutbildningen så att jag kan beställa min lärarlegitimation.
 


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.