Ryggjäveln

I helgen fick jag lite känningar i min rygg och det var inte helt bra i måndags morse så för att ta det säkra före det osäkra stannade jag hemma och rehabiliterade mig.
På Facebook la jag upp statusen ”Ryggjävel” vilket gav en del reaktioner. Jag ber om ursäkt om jag fick det att låta som om det var värre än det var.
I alla fall så körde jag med den för mig beprövade metoden att gå, gå, gå och stretcha och McKenzie-övningar.
Det fungerade bra. Nu känner jag ingenting i ryggen längre, men jag borde kanske ha gått lite mindre eller stretchat lite mer för träningsvärken som jag lyckades få blev faktiskt värre än den där ryggvärken jag blev så nojig av.
Nåja, man lär så länge man lever. Nästa gång kanske jag tänker på det.
Promenaderna gav mig i alla fall lite fler arter på mina fågellistor så jag var faktiskt uppe på 6:e plats på Västmanlandslistan 2012. Nu har jag tappat till 8:e. Fick in en Gransångare också så nu är det 201 arter jag sett.

1 kommentar

  1. Elefantnytt

    Gillar bloggnamnet 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑