Eftersom jag presenterar bilderna i bokstavsordning blir det en hel radda dvärgfåglar just nu. Den här dvärgsparven fick mig att fundera på om jag var dumm i huvudet, gravt synskadad eller om ALLA andra drev med mig.
När vi kom till platsen där den sågs så stod där redan ett gäng och tittade på den. Min kompis hittade den direkt och jag såg bara ris, tång och vit kalksten. Alla ville hjälpa mig att hitta den och gav mig riktmärken. Vid riset bredvid den vita stenen bakom tången osv. Problemet var att det var gott om ris, gott om tång och gott om vita stenar.
Efter mycket om och men visade det sig att jag varken var synskadad eller dum i huvudet och folk drev verkligen inte med mig. En hel del bilder tog jag, men eftersom den rörde sig bland pinnar och skräp så var det ingen som blev riktigt bra.
dvärgsparv
Fotograferad den 17/10 2015 strax söder om Skärlövs hamn på Öland.