Fåglar jag fotat – Kornknarr

Om jag ska välja ut något foto som eventuellt inte skulle kunna kvala in som ett foto på en fågel så är det just detta foto på en kornknarr.
Jag hade gått längs cykelbanan mellan Björnöbron och Gäddeholm och i sista kurvan på väg tillbaka till Björnöbron brukade en kornknarr spela. Jag satte mig där och tänkte filma det hela eftersom lätet i sig på en mörk film räckte gott för mig. Då flyger plötsligt knarren upp och sätter sig på en stubbe mitt framför mig. Jag slutade omedelbart att filma och försökte istället få en bild, men kameran stod på automatik och bilden blev bra mycket mörkare än vad det egentligen var. Men tittar man noga ser man en fågel, eller åtminstone ett öga på en fågel.

Fotad vid Hässlö den 20 maj 2013


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.