Fåglar jag fotat – korp

Som alla kråkfåglar är korpen misstänksam mot oss människor och trots att den är relativt vanlig och gärna drar nytta av oss så är den inte lätt att komma riktigt nära. Jag hade visserligen chansen att få snygga bilder på korp när jag satt i örnkojan i slutet av förra året, men då var det mer spännande med örnarna så korpen prioriterades ned, men jag gjorde några försök.
En dag när jag skulle sätta mig i bilen efter jobbet så hörde jag en korp ganska nära. Kollade upp i en tall och där satt den. Jag hade kameran ganska nära till hands och lyckades skicka iväg några bilder. Ingen perfekt, men den här tycker jag mycket väl illustrerar en korp när man kommer lite närmre. Vaksam och försiktig och på väg att dra.

Fotad den 29 augusti 2016 på Hagabergskolan


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.