Karantän dag 8

Idag vaknade jag återigen feberfri och så gjorde även NPG. Felicia är feberfri och ur karantän, men hon har hemundervisning och sympatikarantänar med oss andra.

NPG fick sitt provsvar i morse och det var som väntat positivt och med det förlängdes hennes karantän till på söndag. Benjamin som fortfarande bara haft lite skrovel i halsen väntar fortfarande på sitt provsvar men vi räknar kallt med att också det blir positivt.

Vi är verkligen positiva i familjen nu.

Jag och Benjamin gjorde ett nytt försök på ugglor igår kring skymningen, lite blåsigt och kallt, men vi lyckades årskryssa berguv. Någon kattuggla lyckades jag inte med så den har Benjamin fortfarande på pluskontot mot mig.

I övrigt var gårdagen mest en maktkamp om TV:n. Below Deck vann för det mesta till mitt förtret, men jag fick med Benjamin på lite Fifa och Geoguessr efter ugglelyssningen.

Idag har vi börjat med en promenad under Benjamins idrottslektion, vi halkade runt på isiga vägar nere vid Notudden i Blåsten. Hoppades på rödhake vid matningen, men NPG ville hålla jämt tempo så det blev bara ett kort stopp.

Näst sista dagen i karantän för mig om jag inte mot förmodan blir sämre igen, så nu ser jag bara framåt, men manfallet är stort på jobbet så man får väl se om det finns några elever och kollegor att återvända till.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.