Karantän dag 9

Idag är det sista dagen i karantän för min del. NPG och Benjamin får sitta lite till.

Jag tycker att vi klarat det ganska bra. Visst har vi skavt på varandra och även om vi är ganska hemkära och trivs ihop så brukar det ju vara under frivilliga former som när vi var på Öland och firade mig och nyår.

Värst är nog tristessen och att inte kunna göra exakt vad man vill. Blir man sugen på chips så är det inte bara att kuta till affären och handla.

NPG var feberfri men lite seg igår och Benjamin den lymmeln har ju knappt visat några symptom.

Felicia går och jobbar idag och vi andra får sitta och vänta på regeringens nya karantänsregler. Det lär väl sänkas till 5 dagar lagom till jag har gjort mina 7 dagar efter att jag visade symptom.

På lördag är det Artrally och jag tycker att jag hunnit ladda upp. Det enda som bekymrar mig är att benen ska börja värka när vi går, men jag packar med extra mycket energi och vätska och några ipren så kommer det att gå vägen.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.