Fåglar jag fotat – lappmes

Jag skrev ju i det senaste inlägget om fåglar jag inte fotat att denna bloggserie aldrig blir klar, men att jag tillfälligt var färdig med de arter jag redan fotat och känslan var att det skulle dröja en stund innan det kom några nya inlägg på nya arter jag fotat.

Dels för att jag ytterst sällan har kameran med mig längre och de fåglar jag fotar fotar jag mest med mobilen genom tuben.

Den första januari 2023 åkte jag till Falun för att årskryssa lappmes. Det hör ju inte till vanligheter med lappmes så långt söderut. När jag var där fotade jag på måfå mot matningen för att skicka till en kompis som redan varit där.

Något riktigt mästerverk till foto blev det inte, men fågeln syns på kanten till det röda fågelbordet och eftersom jag var där så vet jag att det är en lappmes. nummer 275 bland fåglar jag fotat.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.