Sjukgymnasten

Idag ska jag till Sjukgymnasten vilket i sig känns bra. Jag vill ju gärna att någon som förstår sig på ryggar och kroppar tar sig en titt på mig så att vi kan hitta orsaken till min ischias.
Däremot känns det inte så jäkla kul att transportera sig dit. Jag får liksom ont utav bara helvete när jag ska sitta på toaletten. I går när jag skulle bre mig två smörgåsar fick jag göra det i två omgångar. Först gå till köket och plocka fram allt, sedan vila en kort stund för att till slut fixa till mackorna.
Nu ska jag alltså ta mig ut till bilen, sitta i bilen medan vi åker till vårdcentralen, ta mig ur bilen, checka in på vårdcentralen och sedan SITTA i ett väntrum och vänta på min tur. Jag är helt övertygad om att jag kommer att vara halvt medvetslös innan sjukgymnasten kommer att titta på mig.
Det är tur att man är en sån hårding 🙂

4 kommentarer

 1. Nina

  Johan! Din stackare. Jag vet hur det känns. Var med i en ridolycka när jag var liten och brukar få vara in på akuten då och då för att få en spruta i häcken. Det är bra grejor. De brukar även pumpa en full med piller 😉 Så jag vet vad du pratar om, ischias är inte att leka med. Krya på dig!

 2. Gambleputti

  Nina// Tack! men jag är ingen stackare, jag är en hårding 😉

 3. Madde

  Hoppas de gick vägen då, och att du slapp vänta så länge!

  • Gambleputti

   Det var ingen direkt rusning så jag fick komma in på en gång, och fick några övningar och lite förhållningsregler att följa, i morgon ska jag till läkaren och få lite starkare smärtstillare utskrivna. En positivt upptäckt var att när jag fick skor på mig så gjorde det mindre ont att stå och gå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑