Jag börjar RunKeepa

RunKeeper
Nja, det rör väl sig snarare om WalkKeeper för min del. Jag har sett folk använda RunKeeper för att spara, visa och lägga upp sin löpträning. En app i telefonen och ett konto på nätet och snabbt som blixten gick det att sätta upp kontot och lägga upp några små rundor.
Den största anledningen till att jag började med det hela var att jag ville veta hur långa sträckor jag promenerar nu och hur långa sträckor jag behöver gå för att ta mig till jobbet och utifrån det sätta upp mål så att jag kan börja jobba någon gång.
Idag tog jag en sträcka som är längre än den jag har till jobbet från centralen, men halvvägs så satte smärtan i vaden in med full kraft och det var en riktig jävla plåga att överhuvudtaget fullfölja det hela.
Jag som annars brukar vara ganska pigg på att dela med mig av mina bedrifter och utflykter på div sociala media vågade inte riktigt hela vägen med RunKeeper eftersom det kändes en aning fjuttigt med mina smårundor på 800 m och 1,2 km.
Dessutom tänker jag lägga upp ytterligare några ännu kortare 🙂
Såg för övrigt att man kunde koppla kontot med foursquare och få några olika badgar för aktiviteter man gör på RunKeeper så nu blir det till att spåra sin återhämtningsträning ordentligt.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.