Fåglar jag fotat – ökenstenskvätta

Profilbild för Johan Karlsson

Stenskvättor av olika arter har en förmåga att dyka upp sent på året hos oss. Ofta brukar de då stanna ett tag och vara tämligen oskygga. Detta gör att man kan planera sina drag och trots att många tror att vi släpper allt vi har och åker iväg så fort vi får ett larm, så är en vanlig reaktion när det dyker upp något spännande. -Är den kvar till helgen så åker vi!

Så var fallet med ökenstenskvättan i Trosa 2013. Klart vi var sugna och den såg ut att stanna, så jag och Benjamin åkte dit och kryssade.

Ökenstenskvätta – Trosa

Det här var den sista fågeln av alla arter jag fotat fram till nu. Såvida jag inte råkar rota fram någon suddig mobilbild av något jag fotat men glömt bort.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.