Heltidsarbetsför

time
Idag var första dagen på kontoret för mig efter halvtidssjukskrivningen. Eftersom jag jobbat lite mer än halvtid under sjukskrivningen var tanken att denna första vecka med heltid skulle mjukstartas och att jag successivt skulle jobba mig upp.
Jo tjena vad bra det gick, Ett möte som var planerat mellan 14-15 flyttades till kl 15 och inte kom det igång på utsatt och inte heller räckte det med en timme utan min mjukstart höll på nästan till kl 18 och det var med nöd och näppe jag hann med 18.07 tåget hem.
Trots trötta ben, fötter och en halvmör kropp tycker jag att dagen gick riktigt bra och jag känner mig faktiskt riktigt smidig.
Jag plockade med mig ett liggunderlag och en kudde och har varit nitisk med mina strechövningar vilket fortsätter ge resultat.
Nu längtar jag till lite mer vårväder så man slipper ta sina lunchpromenader i snöslask med risk för att halka på någon illa snöröjd trottoar.
Under dagens lunchrunda upptäckte jag en tänkbar orsak till att jag ibland känt stickningar ner i benet när jag gått till jobbet, både i fredags och i morse. Trottoaren på Adolf Fredriks Kyrkogata i Stockholm lutar ganska kraftigt ut mot gatan och just den sträckan kändes inte alls lika bekväm som resten av rundan.
Blir det samma fenomen i morgon så får jag hitta någon annan väg att gå mellan jobbet och stationen.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.