Bussresor idag

Idag åkte vi VL-buss från Gäddeholm till VGF-hallen. Spännande resa med byte på centralstationen. Vi var dock väldigt många vuxna och inte så värst många barn så det gick utmärkt.

Sen hade vi två timmar hopp och skutt i gymnastikhallen. Riktigt trevlig aktivitet även om jag själv tyvärr inte är så värst hoppig och skuttig längre.

En annan positiv sak med dagen var att jag började kvart över åtta vilket gjorde att jag hann med ett litet snabbstopp vid Trådarängarna. Det var en del gäss som rastade där nu och i morgon börjar jag ännu senare så då har jag möjlighet till ett lite längre besök och en lite mer noggrann titt på dem.

Att ha en så pass fin fågellokal 7 minuter från jobbet med bil är ju riktigt lyxigt och där kommer jag nog spendera en och annan tisdagmorgon. När isen släpper och det är dags för sjöfåglar att börja rasta på ridöfjärden får jag dessutom en fin möjlighet att spana efter dem innan jobbet.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.