Fåglar jag fotat – törnsångare

Profilbild för Johan Karlsson

Med runt 20 arter kvar att presentera på min fotolista så börjar jag nu se slutet på tunneln i min bloggserie. Den 7 april 2016 kom det första inllägget i serien. Då skrev jag bara att jag skulle börja med den och dagen efter kom den första fågeln, aftonfalk.

Nu är jag inne på den sista fågeln på T. Törnsångare. En fågel som är ganska vanlig och dessutom inte så skulkig som många sångare är. Den sitter gärna högt i en buske och sjunger på våren och försommaren. Trots det så hittar jag inte så många bilder på den när jag rotar i mina arkiv.

Jag vet att jag har bilder någonstans på min gamla dator och för en hel del arter som jag egentligen passerat i alfabetisk ordning gäller samma sak.

Törnsångare däremot har vi ringmärkt. Både på Skopan och på Hamre så den hade jag handhållna bilder på.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.