Fåglar jag fotat – berguv

Profilbild för Johan Karlsson

Även om jag inte jagar fotokryss så vill man gärna få en bild på de fåglar man ser och eftersom det inte är foto som driver mitt intresse så blir det ganska många dåliga bilder på fåglar som jag sparar mest som minnen.

Att jag lyckas fotografera arter jag passerat i min alfabetiska bloggsvit är inte så konstigt och då och då fyller jag på dessa.

Nu gick jag igenom min lista och såg att jag inte fotat berguv, men kom samtidigt ihåg att jag kanske gjort det och rotade igenom min kamerarulle från mobilen.

Bilden är tagen på Falsterbo Birdshow 2022 där de märkte och släppte två berguvar i projekt Berguv. Man kan ifrågasätta spontaniteten i detta, men jag har ju inga regler för min bloggserie så den får gå med som ytterligare en art.

Att den var friflygande rådde det i alla fall inga tvivel om.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.